Wilde Winter Mix 2023/2024

Wilde Winter Mix

Beste leden,

We willen weer een winter activiteit organiseren, namelijk de Wilde Winter Mix. En omdat het de Wilde Winter Mix is, wordt er alleen GD gespeeld.
Heb je geen partner? Dan proberen wij van de losse inschrijvingen koppels te vormen.

Er wordt 1x per maand op een zaterdag gespeeld van 12:00 tot 17:00 uur. Uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig. Het hangt van de aantal inschrijvingen af, of je 1 of 2 keer op een dag een wedstrijd speelt.

De wedstrijden worden op tijd gespeeld. Spelers hebben 5 minuten inspeeltijd. Na deze 5 minuten klinkt een bel en start de wedstrijd. Een wedstrijd duurt 55 minuten. Na dit uur klinkt wederom een bel en dat betekent direct het einde van de wedstrijd. Het eindsignaal van een wedstrijd is het beginsignaal van de volgende wedstrijd. De games worden doorgeteld.

De kosten zijn € 10,00 per persoon. De datums zijn, zaterdag 18 november, 16 december, 13 januari, 10 februari en 9 maart.

Je kunt je inschrijven via www.tvposeidon.nl/wilde-winter-mix. Let op, je partner moet zich zelf inschrijven. In de bevestigingsmail staat een betaalverzoek voor de hapjes. De inschrijving sluit op zondag 12 november.

De laatste speeldag willen we gezellig afsluiten met een soepbuffet.
Er moeten ook af en toe kantinediensten gedraaid worden.

Toernooiorganisatie,
Marilée Veldman, Guus Vieane, Jolanda Blankenstein, Richard Blankenstein, Deborah Kersbergen
wildewintermix@tvposeidon.nl

Geplaatst in