Voor elk wat wils

Bij Tennisvereniging Poseidon is er voor iedereen een sportieve uitdaging te vinden. Er zijn leden die vooral veel plezier beleven door zo af en toe met gelijkgestemden in een ontspannen sfeer een balletje te slaan. En er zijn leden die er letterlijk een sport van maken om tot hogere prestaties te komen en daarvoor aan verschillende toernooien in de regio deelnemen. Voor beide uitersten en de vele leden die hier tussen in zitten, organiseert Tennisvereniging Poseidon diverse activiteiten.

Er worden voor zowel de prestatieve als de meer recreatieve junioren en senioren diverse competities aangeboden met andere tennisverenigingen in zowel het voorjaar als het najaar. Daarnaast zijn er uitwisselingen met andere verenigingen in Lelystad, en zijn er enkele toernooien - waaronder twee open toernooien.

Een groot succes is de wekelijkse toss-avond waar alle leden in hun diversiteit via loting elkaar op de tennisbaan ontmoeten: de manier om je medeleden te leren kennen!
En 3x per week een zelfde activiteit op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtenden, het zogenaamde koffietennis.

De jaarlijkse BBQ is niet alleen het moment om het einde van de voorjaarscompetitie te vieren, het is ook de plek om in alle rust met iedereen bij te praten.

Omroep Flevoland maakte deze zomer een reportage van 30 jaar koffietennis bij Tennisvereniging Poseidon.

Deze is te bekijken op YouTube: https://youtu.be/fuRH6JC1TG8

Lees het hele verslag op de site van Omroep Flevoland:
https://www.omroepflevoland.nl/sport/172342/30-jaar-koffietennis-bij-tennisvereniging-poseidon