Starterspakket

STARTERSPAKKET

Speciaal voor nieuwe seniorenleden die of nog nooit hebben getennist of die dat toch al weer wat jaren geleden voor het laatst hebben gedaan, heeft onze tennisschool - RG sports - het Starterspakket ontwikkeld. Het doel is enerzijds om snel enige tennistechniek aan te leren en de spelregels uitgelegd te krijgen. Anderzijds is het doel om kennis te maken met de vereniging en een groep leden te leren kennen waarmee je kunt gaan tennissen buiten de trainingen om. De prijs van het Starterspakket is € 125.

Het Starterspakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 6 welkomstlessen van 60 minuten in een groep van minimaal 6 senioren, zodat u meteen veel mensen leert kennen. In deze lessen wordt de basistechniek aangeleerd.
  • 6 vervolglessen van 45 minuten in een groep van minimaal 3 senioren van een vergelijkbaar niveau en een zelfde instelling. In deze lessen kan de trainer gericht individuele aandacht besteden aan de verdere ontwikkeling van de techniek.
  • In totaal 2x (voor het eerst na 6 weken) wordt onder begeleiding van de trainer een speelmoment georganiseerd van zo’n 1,5 uur. U speelt met en tegen de mensen die u heeft leren kennen. Aansluitend aan de wedstrijd is er een informatieve bijeenkomst waarin onder meer onderwerpen als tennismateriaal, blessurepreventie en conditieopbouw centraal staan. Hierna staat de gezelligheid centraal door met elkaar nog even na te zitten in het clubhuis.
  • Leenrackets zijn aanwezig!

 

Lijkt het u leuk om het tennisspel onder de knie te krijgen?

Wilt u graag nieuwe mensen ontmoeten?

Zoekt u een gezellige vereniging, waar veel leuke activiteiten

voor jong en oud worden georganiseerd?

Of heeft u de behoefte om fitter te worden en lekker in uw vel

te zitten?

Dan bent u bij ons aan het goede adres! Tennisschool RG sports verzorgt de lessen bij TV Poseidon en heeft speciaal voor u een startersprogramma ontwikkeld, waardoor u eenvoudig en op een leuke manier kunt starten met tennis.

Wij willen u meer bieden dan simpelweg een uurtje les in de week. Wij vinden dat u als speler centraal staat en willen daarom ook inspelen op uw behoeften op en naast de baan.

Natuurlijk zijn er ook andere afspraken te maken buiten het Starterspakket om. Laat ons uw wensen weten. Onze hoofdtrainer: Onze hoofdtrainer: Stefan Estafan, telefoon 06-16908530.

DSC08890-training
DSC08946-racketstegenhek