Recreatief tennis en meer...

Recreatief tennis en meer

Onze enthousiaste Recreatiecommissie organiseert het hele jaar door gezellige activiteiten voor alle seniorleden.
Zoals iedere week op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend koffietennis en op donderdagavond TossTennis. Voor deze activiteiten hoef je je niet van tevoren aan te melden.

Donderdagavond-toss400

Elke donderdagavond wordt er door Guus Vieane TossTennis georganiseerd.

Inloop v.a. 19.00 uur, aanvang van de rondes: 19.30 - 20.00 - 20.30 uur.
De eerste 2 rondes worden willekeurig ingedeeld, vervolgens op sterkte.

Als je de 1e ronde niet redt, b.v. door werk, kun je ook aan de latere rondes meedoen, maar zorg dan wel dat je zo'n 10 minuten voor het begin van een ronde er bent.

Als er door (weers-)omstandigheden niet gespeeld kan worden, wordt dat gemeld in de speciale Whatsapp-groep 'Tosstennis donderdag' (zie https://www.tvposeidon.nl/whatsapp)

 

Koffietennis400

Koffietennis is er het hele jaar door iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.
Het is leuk om andere mensen van de vereniging te leren kennen en er wordt in ontspannen sfeer een balletje geslagen.

Janneke en Jack Reek zijn er iedere maandag, woensdag en vrijdag.
Van 1 april t/m 30 september is het zomerseizoen en wordt er om 9:00 uur gestart met de 1e ronde, de 2e en 3e ronde zijn om 10:00 en 11:00 uur.
Van 1 oktober t/m 31 maart zijn de rondes om resp. 9:30, 10:30 en 11:30 uur.

Als er door (weers-)omstandigheden niet gespeeld kan worden, wordt dat gemeld in de speciale Whatsapp-groep 'Koffie☕️Tennissen' (zie https://www.tvposeidon.nl/whatsapp)

Kom 10 minuten voor aanvang van een ronde, dan word je ingedeeld.

Nu de winter in zicht is, is er ook weer om de week Klaverjassen bij Poseidon in de kantine. De avonden zijn bedoeld voor leden en introducées. Er wordt altijd leuk gespeeld en we vragen €3,- per avond voor de hapjes, te betalen via een tikkie. Is dit echt niet mogelijk dan graag aangeven, dat je dit op de avond gepast contact zal betalen. Drankjes voor eigen rekening.
Er is een WhatsApp-groep waar alle deelnemers zich kunnen aanmelden.
Geef daarvoor je mobiele nummer door aan roefs.marion@gmail.com
Aanvang 20:00u en het is wel fijn, als je uiterlijk de voorafgaande woensdagavond via de app opgeeft of je komt (dit i.v.m. de inkoop voor de hapjes).
Voor nieuwe deelnemers graag aangeven of je misschien een beginner bent - totaal geen probleem - maar dan delen we je anders in.

Wilde Winter Mix!

We willen weer een winter activiteit organiseren, namelijk de Wilde Winter Mix. En omdat het de Wilde Winter Mix is, wordt er alleen GD gespeeld.

Heb je geen partner? Dan proberen wij van de losse inschrijvingen koppels te vormen.
Je kunt je inschrijven via www.tvposeidon.nl/wilde-winter-mix. Let op, je partner moet zich zelf inschrijven. In de bevestigingsmail staat een betaalverzoek voor de hapjes.