Het is bijna zover: op zaterdag 25 september vindt onze jaarlijkse feestdag voor de junioren plaats. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend feest en wordt nu alweer voor de 7e keer georganiseerd. Het begint een echte traditie te worden...

Het belooft een mooie dag op ons tennispark te worden met een leuk programma. Er zal veel te doen zijn, er is muziek, het springkussen ontbreekt niet en natuurlijk is er ook iets te eten, te snoepen en te drinken. Heb je een eigen tennisracket? Neem die dan mee, want er gaat zeker getennist worden. Heb je geen racket? Dan zorgen wij hiervoor!

Vanaf 11.00 uur zijn de junioren welkom. Neem vooral je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, ouders, oma en opa en andere bekend mee. Iedereen is welkom! Rond 15.00 uur sluiten we de dag af.

De organisatie

 

Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes mee?

Alle junioren die tennisles volgen krijgen deze week van de trainer flyers mee naar huis. Met deze flyers kun je andere kinderen uitnodigen om te komen kijken op ons tennispark en om mee te doen met alle leuke activiteiten. Stiekem hopen we dat er enkele bezoekers zijn die het zo leuk vinden, dat ze ook lid willen worden van onze vereniging...

 

Aan welke tennis-workshop doe jij mee?

De dag start met een aantal challenges. Na de lunchpauze gaan alle kinderen die nog niet eerder getennist hebben samen met een tennistrainer de baan op voor een clinic.

Ben je al lid van T.V. Poseidon en kun je al een beetje tennissen? In dat geval kun je deelnemen aan 2 tennis-workshops.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  1. Hoe speel ik de perfecte dropshot?
  2. Een goede volley levert altijd een punt op... Hoe?
  3. Smashen met mijn ogen dicht...?
  4. Tactiek: dubbelen is een vak! Enige tips en trucs.

Het programma

11.00 uur: opening T.V. Poseidon Tennis Zomer Party 2021
11.15 uur: start challenges
12.30 uur: tijd voor een hapje en drankje
13.15 uur: start clinics voor onze gasten + start tennisworkshops
14.45 uur: laatste kans om een recordtijd neer te zetten op de stormbaan
15.00 uur: einde T.V. Poseidon Tennis Zomer Party 2021

Moeten de junioren zich aanmelden?

Ja, graag. Voor onze planning is dat erg handig... Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Doe mee aan een activiteit en win een prijs!

Alle junioren die deelnemen aan de open dag kunnen een leuk prijsje winnen. Je krijgt bij aankomst op het tennispark een scorecard. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je aan een aantal activiteiten deelneemt. Als je daarna je scorecard inlevert, krijg je je prijsje!

Voor wie is de dag bedoeld?

Iedereen is welkom! Naast de junioren zijn natuurlijk ook ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en onze senioren ook van harte welkom op het tennispark.

Tennisvereniging Poseidon