Het is bijna zover: op zaterdag 24 september vindt onze jaarlijkse feestdag voor de junioren plaats. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend feest en wordt nu alweer voor de 8e keer georganiseerd. Het begint een echte traditie te worden...

Het belooft een mooie dag op ons tennispark te worden met een leuk programma. Er zal veel te doen zijn, het springkussen ontbreekt niet en natuurlijk is er ook iets te eten, te snoepen en te drinken. Heb je een eigen tennisracket? Neem die dan mee, want er gaat zeker getennist worden. Heb je geen racket? Dan zorgen wij hiervoor!

Vanaf 10.00 uur zijn de junioren welkom. Neem vooral je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, ouders, oma en opa en andere bekenden mee. Iedereen is welkom! Rond 14.00 uur sluiten we de dag af.

Heb je vragen? Stuur dan een mail aan jeugd@tvposeidon.nl

De organisatie, Iris, Corlinda, Oscar, Berend en Jan-Hein

 

Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes mee?

Alle junioren die tennisles hebben vorige week van de trainer flyers mee nar huis gekregen. Met deze flyers kun je andere kinderen uitnodigen om te komen kijken op ons tennispark en om mee te doen met alle leuke activiteiten. Stiekem hopen we dat er enkele bezoekers zijn die het zo leuk vinden, dat ze ook lid willen worden van onze vereniging...

 

De dag start met een aantal challenges. Na de lunchpauze gaan alle kinderen die nog niet eerder getennist hebben samen met een professionele tennistrainer de baan op voor een clinic.

Ben je al lid van T.V. Poseidon en kun je al een beetje tennissen? In dat geval kun je deelnemen aan een paar tennis-workshops onder leiding van ervaren tennissers.

Het programma

10.00 uur: opening T.V. Poseidon Tennis Zomer Party 2022
10.15 uur: start challenges
12.00 uur: tijd voor een hapje en drankje
12.45 uur: start clinics voor onze gasten + start tennisworkshops
13.45 uur: laatste kans om een recordtijd neer te zetten op de stormbaan
14.00 uur: einde T.V. Poseidon Tennis Zomer Party 2022

Moeten de junioren zich aanmelden?

Ja, graag. Voor onze planning en inkoop is dat erg handig... Klik op de onderstaande knop om je aan te melden. Hierdoor krijgen we een aardig idee van de opkomst. Maar als je het nog niet zeker weet... geen probleem, je bent altijd welkom!

Doe mee aan een activiteit en win een prijs!

Alle junioren en hun vriendjes die deelnemen aan de open dag kunnen een leuk prijsje winnen. Je krijgt bij aankomst op het tennispark een scorecard. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je aan een aantal activiteiten deelneemt. Als je daarna je scorecard inlevert, krijg je je prijsje! Ook zijn er nog een paar extra prijzen te winnen. Hoofdprijs is een gloednieuw tennisracket!

 

Voor wie is de dag bedoeld?

Iedereen is welkom! Naast de junioren zijn natuurlijk ook ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en onze senioren ook van harte welkom op het tennispark. Eigenlijk is iedereen die interesse heeft in de tennissport en onze vereniging van harte welkom!

 

Tennisvereniging Poseidon