< Alle onderwerpen

Welke toernooien worden door T.V. Poseidon georganiseerd?

Gedurende het jaar worden er diverse toernooien georganiseerd bij T.V. Poseidon. Hieronder vind je de verschillende toernooien. Wil je je direct aanmelden voor 1 van de toernooien? Klik dan hier. Heb je nog geen account, dan vind je hier verdere uitleg.

Clubkampioenschappen 

De Clubkampioenschappen is een clubtoernooi, waaraan alleen alle spelers van T.V. Poseidon mee mogen doen. Junioren en senioren. De Clubkampioenschappen zijn voor iedere type tennisser! Beginner of gevorderd, enkel of dubbel én zelfs gemengd dubbel. Alle categorieën komen in dit toernooi langs. Ook beginnende tennissers zijn dus van harte uitgenodigd. Dit jaar zullen de dubbels en de enkels apart gehouden worden. De dubbels worden dit jaar in week 12 gehouden. Op www.tvposeidon.nl/clubkampioenschappen staat alle informatie over de clubkampioenschappen.

Open Flevolandse Kampioenschappen

Elk jaar in week 26 hebben we de Open Flevolandse Kampioenschappen. Je kunt inschrijven in de categorieën 4, 5, 6, 7 en 8 en in de rubrieken HE, DE, HD, DD, GD. Inschrijving is mogelijk voor een ieder, die in het huidige jaar 17 is of wordt of ouder is. Er wordt gespeeld om twee volledig gewonnen sets met tiebreak (géén super tie break 3de set). Op www.tvposeidon.nl/ofk staat alle informatie over de Open Flevolandse Kampioenschappen.

Paard-Veulen toernooi

Paard-Veulen toernooi is een jeugdtoernooi. Een jeugdspeler dubbelt met een volwassene, zowel voor leden en niet leden. Vraag je vader, moeder, tante, oom, of wie je dan ook kan bedenken, om samen met jou het op te nemen tegen anders koppels. Dit is een eendagstoernooi.

Loading Systems 35+/55+ Open Toernooi

In week 37 is de Loading Systems 35+/55+ Open Toernooi. Dit is een dubbel poule toernooi met elk jaar een ander thema. Inschrijven is alleen mogelijk voor diegenen die dit jaar de 35-jarige leeftijd bereiken of ouder zijn, inschrijven kan in de categorieën 4 t/m 9 in de rubriek DD, HD, GD. Het toernooi wordt altijd gespeeld in poules. (55+ categorie in de 7 & 8) Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met tiebreak in elke set bij de stand 6-6. Op www.tvposeidon.nl/lentink-40-55-poules-dubbel-toernooi staat alle informatie over Loading Systems 35+/55+ Open Toernooi.

Winterwonderland

Winterwonderland wordt meestal ergens in november gehouden. Dit is geen officieel KNLTB toernooi. Het is een gezellig toernooi met het thema Foute Kersttruien. Alleen leden uit Lelystad mogen meedoen met dit toernooi. Dit houdt in, dat je lid moet zijn bij Poseidon, ITL of LTVL. Er wordt gespeeld in de bekende 3 categorieën (GD/DD/HD) maar dan op een andere wijze. Je schrijft in met een maatje. Vervolgens worden jullie 2 ratings bij elkaar opgeteld en bepalen de totaalrating. Op basis van die rating word je ingedeeld. Voor iedereen is er dus de mogelijkheid met elkaar en tegen elkaar uit te komen. Inschrijven is mogelijk voor alle senioren. Alle wedstrijden worden gespeeld op tijd: 5 minuten inspelen gevolgd door 55 minuten wedstrijdtijd. De games worden doorgeteld. Aanvang en einde van de wedstrijd zal door een signaal aangegeven worden. Er zal in poules gespeeld worden. Op www.tvposeidon.nl/winterwonderland staat alle informatie over Winterwonderland.

Alle toernooien worden aangekondigd in de nieuwsbrief, via een losse e-mail en/of via sociale media. Soms hangen er ook posters in de kantine. Zie hier.

Inhoud