Klussenlijst/vacatures

Klussen

T.V. Poseidon is een vereniging. We mogen gebruik maken van een mooi tennispark met goede faciliteiten. Om dit alles in stand te houden en om leuke activiteiten te organiseren zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Hoe meer, hoe beter we in staat zijn het iedereen naar de zin te maken. We weten dat vele leden op zien tegen vaste verplichtingen en daarom niet lid van een commissie willen worden. Maar er is zo veel meer te doen. Er zijn ook tal van kleine projectjes die geen vaste verplichtingen kennen!

Ondervind zelf ook hoe leuk het is om zelfstandig of met anderen meer te doen dan enkel tennissen.

Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld ouders of senioren die willen helpen bij de organisatie van de Rode en Oranje competitie van onze junioren. Erg leuk en dankbaar werk en bovendien slechts een paar speeldagen per jaar! Ook zoeken we iemand die mee wil denken over en werken aan de marketing van onze vereniging, want we moeten steeds beter ons best doen om het ledenbestand op peil te houden.

Wil je meer weten? Spreek dan een bestuurslid aan. Op onze website vind je onder het menu-kopje ‘organisatie’ een lijstje met klussen die gedaan kunnen worden (https://www.tvposeidon.nl/vacatures/).

Geplaatst in