Junioren: Training gecombineerd met plezier

Junioren: Training gecombineerd met plezier

Tennis kan een best wel lastige sport zijn om je eigen te maken. Je moet niet alleen goed leren bewegen, het is ook een technische sport. Maar "jong geleerd, is oud gedaan". Als je op jonge leeftijd al een aantal jaren hebt getennist, dan zal je de techniek nooit meer helemaal verleren. Ook al stop je een aantal jaren met tennis, je pakt het meestal weer moeiteloos op. Het is een prima investering, waarvan je tot op hoge leeftijd profijt kunt hebben.

Tennistraining

Veel en goede training helpt om snel stappen te zetten. Wij stimuleren onze junioren om veel te komen tennissen. Het tennispark is altijd open! Ook bieden we onze junioren de mogelijkheid om 3 tot 4 keer in de week te komen trainen onder leiding van een trainer. Zonder meerprijs! Veel en ongedwongen spelen stimuleren wij van harte. Bij onze vereniging is uitgangspunt dat alle junioren mogen deelnemen aan de verschillende competities. Onze vereniging omarmt het Tenniskids- en Worldtour programma van de KNLTB (zie www.tenniskids.nl).

De 'kleuren van junioren' en  trainingsopzet

Over de 'kleuren van junioren' en de trainingsopzet van Tennisvereniging Poseidon lees je meer in dit document.

Andere activiteiten

Er is meer dan alleen tennis: plezier met je tennisvrienden naast de tennisbaan vinden wij net zo belangrijk. Er worden om deze reden vele activiteiten georganiseerd. Zo zijn er jaarlijks de sleepover, het Halloweenfeest, het Paard-Veulen toernooi en de Jeugd Tennis Promotie Dag. Gedurende de wintermaanden is er om de week op vrijdagavond JuniorenTossTennis.

 

Lees hier een uitgebreide uitleg over 'Ons technisch en jeugdbeleid'.

Heb je dan nog vragen? Neem dan contact op met onze tenniskidsfunctionaris.