Jelle van Koutrik

Jelle van Koutrik

Beste tennisvriend(inn)en,  

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jelle van Koutrik. Sinds kort ben ik  (via RGsports) bij TV Poseidon aangesteld als jullie tennisleraar.
Ik ben 45 jaar, ‘happy single’ met veel goede vrienden en een zeer goede relatie met mijn familie.
Door de crisis raakte ik zonder werk, hele afdelingen werden opgedoekt  (FIAT).
Ik besloot mijn hart te volgen en ben toen de opleiding tot tennisleraar gaan doen. Na mijn diploma kon ik bij verschillende verenigingen aan de slag, waar ik de laatste jaren met plezier les heb gegeven en veel ervaring heb opgedaan.
Ik hoop bij jullie ook op een fijne samenwerking en goede sfeer, zodat we mooie resultaten kunnen halen.
Tot ziens,
Jelle

NB
Jelle van Koutrik zal gedurende de winter op alle vrijdagen de tennislessen verzorgen. En zo mogelijk invallen op andere dagen als Jeffrey verhinderd is (maar het kan dus ook zijn dat er dan een andere trainer komt).
Nu de competitie is afgelopen is er ruimte voor extra tennislessen op de vrijdag.

Geplaatst in ,