Faciliteiten: We zijn een innovatieve vereniging!

Het tennispark van Tennisvereniging Poseidon beschikt over uitstekende voorzieningen waardoor de tennisliefhebber volledig aan zijn trekken kan komen.

Soorten tennisbanen

Tennisvereniging Poseidon beschikt over 4 gravelbanen en over 4 all-weather banen (Advantage Redcourtbanen). De Advantage Redcourtbanen bieden speeleigenschappen die dicht in de buurt komen van gravelbanen en hebben als groot voordeel dat ze ook in de winter goed bespeelbaar zijn. En zijn 4 gerenoveerde gravelbanen onder afschot, zodat we dan ook bijna het hele jaar op gravel kunnen tennissen.

LED verlichting

Sinds medio 2016 beschikt Tennisvereniging Poseidon als één van de eerste sportverenigingen in Flevoland over LED-verlichting, waardoor niet alleen energie wordt bespaard, maar ook de lichtopbrengst op de tennisbanen aanzienlijk is toegenomen. Hierdoor kan voortaan onder zeer goede omstandigheden op alle 8 banen ook in de avond goed worden getennist.

Tennisvereniging Poseidon is een innovatieve tennisvereniging en wil dat ook in de toekomst blijven. Daarom kijken we voortdurend vooruit om te zien wat we kunnen veranderen of optimaliseren om de sport- en tennisbeleving te kunnen vergroten. Onze ambitie is om voor onze leden de optimale condities te creëren om sportief bezig te kunnen zijn!